Senior Exchange, Lync specialist – Dustin (Tillsatt)

 

 

 

 

 

 

 

I rollen som Exchange och Lync expert på Dustin kommer du att ansvara för och förvalta Dustins befintliga Exchange och Lync miljö. Du kommer att supporta diverse problem som uppstår samt driva utvecklingen av Exchange och Lync framåt hos Dustin.

 
Dustin – Senior Exchange, Lync specialist (Sthlm)

 

För annons i PDF: Senior Exchange, Lync specialist

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 4-5 års erfarenhet av Exchange och Lync. Du är drivande, noggrann och har en ansvarskänsla. En stor del av arbetet sker i projektform, så det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i projekt.

 

Du har kunskaper inom:

  • - Exchange Server 2007/2010/2013
  • - Lync 2010/2013 Skype for Business
  • - ITIL

 

Ansvar och befogenheter

  • - Säkerställa Dustins effektivitet, långsiktiga målbild och vision inom Exchange och Lync.
  • - Uppsättningar samt migrering.
  • - Drift och underhåll av Exchange- och Lync/Skype for Business-plattformen.
  • - Arbeta process- och tjänsteorienterat samt i enlighet med definierad förvaltningsmodell och projektmodell.
  • - Arbete med utveckling av Dustins plattformar.

 

Personliga egenskaper

Vi ser att du är kommunikativ och har förmåga att förmedla information till resten av Dustins organisation. Vidare önskar vi att du är samarbetsorienterad, lyhörd och diplomatisk. Viktigt är även att du är affärsmässig och initiativrik med en stark drivkraft.

 

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem. Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Cirka 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små- och medelstora företag.

 

Intresserad?

Skicka gärna in ditt CV till: rekrytering@time2join.se. Vid frågor om tjänsten eller företaget vänligen kontakta Emma Svarts; +46707814257 på Time2Join.