Design Lead (Tillsatt)

Är du intresserad av att skapa modern design för Nordic Choice Hotels samtliga digitala kanaler? De söker nu en Design Lead med god förståelse för koncept, interaktion och designstrategi. Då denna tjänst är ny på företaget kommer du att kunna påverka och sätta din egen prägel på rollen.

 

Design Lead (Sthlm)

 

För annons i PDF: Nordic Choice Hotels söker nu en Design Lead

 

Du är genuint intresserad av att designa för digitala kanaler. Du har ett helhetsperspektiv kring användarupplevelsen och är passionerad för att skapa tilltalande, användbar och hållbar design som understödjer koncept, kommunikation, användarnytta och varumärke. Du är uppdaterad på nuvarande trender och har förmågan att se nya möjligheter.

 

Huvudarbetsuppgifter:

Dagligen kommer du att arbeta med användarupplevelser i form av strategisk och kreativ rådgivning. I ditt ansvar ingår även konceptualisering och konkretisering. Du kommer att leda och driva större digitala utvecklingsprojekt samt ansvara för att ta fram design på flera nivåer. Vi ser gärna att du skapar, underhåller och förfinar design-system och manualer. Du förväntas säkerställa att slutleveranser håller högsta kvalitet.

 

Kvalifikationer:

- Bachelor eller motsvarande.

 • - Minst två års relevant arbetslivserfarenhet.
 • - Erfarenhet av plattformsoberoende design.
 • - Är väl insatt i alla beståndsdelarna av en digital utvecklingsprocess.
 • - Du arbetar obehindrat med Adobe CS eller motsvarande verktyg.
 • - Förståelse för samspelet mellan teknik, design och kommunikation.

 

Personliga egenskaper:

 • - Initiativtagande, självgående och orädd att anta utmaningar, testa och skapa nya okonventionella lösningar.
 • - Förståelsen för användarnas behov och beteenden är avgörande.
 • - Ödmjuk och prestigelös.
 • - Vilja att ständigt förbättras.
 • - God kommunikationsförmåga och är bekväm med flera olika kontaktytor samt att hålla presentationer.
 • - Innovativ och har ett driv att skapa ännu bättre lösningar för slutanvändaren.

 

Nordic Choice Hotels har hotell på över 100 destinationer. Vi kan erbjuda många olika tjänster, både centralt och på våra hotell i kedjorna Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion och Nordic Hotels & Resorts. Gemensamt för alla tjänster är att vi arbetar efter vår vision: «Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld – We care!». Vi är stolta av att vara en attraktiv arbetsgivare med mångfald, där alla våra 12 000 medarbetare behandlas lika, oavsett bakgrund.

 

Intresserad?

Skicka gärna in ditt CV till: rekrytering@time2join.se. Vid eventuella frågor om tjänsten eller företaget vänligen kontakta Susanne Alderling; +46732000125 eller Emma Svarts; +46707814257 på Time2Join.