iOS-utvecklare (Tillsatt)

För att säkra koncernens position i en resebransch som stadigt blir digitaliserad, etablerar Nordic Choice Hotels ett eget bolag med full fokus på digital och teknisk innovation. Bolaget ska säkra koncernens position inom distribution, den digitala gästresan och det digitalta säljet. Till koncernens nya utvecklingsbolag eBerry söker de en engagerad, dynamisk och målfokuserad iOS-utvecklare.

 

iOS-utvecklare till hotell-startup (Sthlm)

 

För annons i PDF: Nordic Choice Hotels söker nu en iOS-utvecklare

 

Utvecklingsorganisationen inom eBerry byggs upp från grunden. De bygger en stark kultur och kommer helhjärtat sträva efter ett agilt arbetssätt, en tvärfunktionell agil organisation med självstyrande team som ansvarar för var sin del av helheten. Målet är att skapa den bästa kanaloberoende digitala gästupplevelsen på den Nordiska hotellmarknaden. Vilka val som kommer att göras för att nå dit kommer i stor grad utformas av dig och ditt team.

 

Ansvarsområden

- Implementera nya funktioner i Swift-baserade iOS-appar.

- Säkerställa att apparna funkar klockrent ihop med Apples iOS-plattform.

- Vara ambassadör för det senaste inom iOS-utveckling.

- Ha förståelse och intresse för både användarvänlighet och kvalité.

- Säkerställa en effektiv utvecklingsprocess.

 

Arbetslivserfarenhet

 • - Du har arbetat i minst 3 år med utveckling av mobilappar.

 

Vi tror att du har följande kunskap

 • - Objective-C och Swift.
 • .

Meriterande kunskap

 • - Interaktionsdesign.
 • - Photoshop, grafikproduktion för web och app.
 • - Linux.
 • - Javascript, C#.

 

Egenskaper

 • - Vass problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang.
 • - Positiv och vass på att kommunicera.
 • - Ödmjuk, prestigelös och med glimten i ögat.
 • - Vilja att ständigt förbättras.

 

Vad erbjuds dig?

Rätt kandidat kommer få en spännande möjlighet att påverka, bygga upp och driva den digitala utvecklingen i Nordic Choice Hotels. Du har möjligheten att utforma en ny organisation, nya produkter, ny metodik och nya processer – så nära en startup som möjligt fast med en trygg och kapitalstark aktör i ryggen. Nordic Choice Hotels är branschledande och satsar på något som ingen i denna bransch ännu vågat göra.

 

Nordic Choice Hotels har hotell på över 100 destinationer. Vi kan erbjuda många olika tjänster, både centralt och på våra hotell i kedjorna Comfort, Quality, Clarion och Nordic Hotels & Resorts. Gemensamt för alla tjänster är att vi arbetar efter vår vision: «Med energi, mod och begeistring skapar vi en bättre värld – We care!». Vi är stolta av att vara en attraktiv arbetsgivare med mångfald, där alla våra 13 000 medarbetare behandlas lika, oavsett bakgrund.

 

Intresserad?

Skicka gärna in ditt CV till: rekrytering@time2join.se. Vid eventuella frågor om tjänsten eller företaget vänligen kontakta Susanne Alderling; +46732000125 på Time2Join.