PHP Developer (Tillsatt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stim, Svenska tonsättares internationella musikbyrå, är en upphovsrättslig intresseorganisation för musikskaparna och deras musikförlag. Som utvecklare på Stim kommer du bland annat att ha huvudansvaret för den tekniska förvaltningen av deras plattform. Parallellt med detta kommer du även att arbeta med vidareutveckling av Stims affärssystem.

 

STIM söker en PHP-utvecklare

 

För annons i PDF: STIM söker nu en PHP-utvecklare

 

Stim söker dig som har minst 3 års erfarenhet av PHP-utveckling och vana vid att utveckla i Drupal. Du är väl förtrogen med versionshanteringsverktyg som Git och SVN och har också förståelse för ramverket Zend Framework. Du som söker har jobbat med såväl underhåll som integrationer mellan stora system och om du har erfarenhet av olika programmeringsspråk är det meriterande.

 

Krav:

  • - Tre års erfarenhet av PHP-utveckling.
  • - Git, SVN.
  • - Zend Framework.
  • - Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

 

Meriterande:

Som person är du nyfiken, prestigelös, kan arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta. Tjänsten förutsätter även att du är öppen och kan skapa goda relationer till resten av organisationen.

 

Stim bildades 1923 och är en upphovsrättsorganisation för musikens upphovsmän och deras musikförlag. Vi lämnar tillstånd till verksamheter som spelar musik och fördelar licenspengar till rättighetshavare och har i dag drygt 74 000 anslutna musikskapare och musikförlag. Stim sitter i fräscha nyrenoverade lokaler på Hornsgatan, och IT-avdelningen består av ett 20-tal personer. Läs gärna mer om oss på www.stim.se

 

Intresserad?

Skicka gärna in ditt CV till: rekrytering@time2join.se. Vid frågor om STIM och denna tjänst vänligen kontakta Emma Svarts; +46707814257 eller Susanne Alderling; +46732000125 på Time2Join.